赌博澳门网站大全

 时间:2018-07-19 22:32:08 贡献者:智拓法律

导读:初中英语教案初中英语教案商务英语 900 句史上最牛英语口语学习法:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无 阻! 太平洋在线英语,可免费体验全部外教一对一课程:www.pacificengl

☆初中英语教案
☆初中英语教案

初中英语教案初中英语教案商务英语 900 句史上最牛英语口语学习法:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无 阻! 太平洋在线英语,可免费体验全部外教一对一课程:www.pacificenglish.cn 初三系列复习资料(1)名词考点集汇,讲解和训练 一、名词 【考点直击】 1.可数名词和不可数名词的用法; 2.名词所有格的构成及用法; 3.近义名词的辨析。

【名师点睛】 一、名词的数 1.单数和复数 可数名词有单数和复数两种形式。

复数形式通常是在单数形式后加词尾―-s‖ 构成,其主要变法如下: (1)一般情况在词尾加-s,例如:book→books,girl→girls,boy→boys, pen→pens,doctor→doctors, boy→boys。

(2) 以 s, x, ch, sh, 结尾的词加-es, 例如: bus→buses, class→classes, box→boxes, watch→watches,brush→brushes。

(3)以 ce, se, ze,(d)ge 结尾的名词加 s,例如:orange—oranges。

(4)以辅音母加 y 结尾的词变―y‖为―i‖再加-es,例如:city→cities, factory→factories, country→countries, family→families。

但要注意的是以 元音字母加 y 结尾的名词的复数形式只加 s,如:boy→boys, day→days。

(5)以 o 结尾的词多数都加-es。

例如:hero→heroes,potato→potatoes, tomato→tomatoes,但词末为两个元音字母的词只加-s。

例如:zoo→zoos, radio→radios,还有某些外来词也只加-s,例如:photo→photos, piano→pianos。

(6) 以 f 或 fe 结尾的词, 多数变 f 为 v 再加-es, 例如: knife→knives, leaf→leaves, half→halves。

复数词尾 s(或 es)的读音方法如下表所示。

复数词尾 s(或 es)的读音方法 情 况 读法 [s] [iz] [z] cups, hats, cakes glasses, pages, oranges, buses, watches,faces beds, dogs, cities, knives 例 词 在[p][t][k][f]等清辅音后 在[s][z][t][ ][F]等音后在[b][d][ ][v]等浊辅音后(7)少数名词有不规则的复数形式,例如:man→men,woman→women, tooth→teeth,foot→feet,child→children,mouse→mice。

初中英语教案【注意】与 man 和 woman 构成的合成词,其复数形式也是-men 和-women。

例如:an Englishman,two Englishmen。

但 German 不是合成词,故复数形式为 Germans; man, woman 等作定语时, 它的单复数以其所修饰的名词的单复数而定, 如:men workers, women teachers。

有个别名词单复数一样,例如:Chinese,Japanese,sheep,deer,fish 等。

但当 fish 表示不同种类的鱼时,可以加复数词尾。

(8)单数形式但其意为复数的名词有:people, police 等。

(9)数词+名词作定语时,这个名词一般保留单数形式,中间加连字符。

例如: ten-minutes‘ walk, an 8-year-old girl, a ten-mile walk。

(10)还有些名词仅有复数形式,如:trousers,clothes,chopsticks,glasses, goods,ashes,scissors,compasses。

(11)只用作单数的复数形式的名词有: 科学名词:physics, mathematics/maths 游戏名称:bowls 专有名词:the United States, Niagara Falls 其他名词:news, falls 2.不可数名词―量‖的表示方法 在英语中,不可数名词如果要表示―量‖的概念,可以用以下两种方法: (1)用 much, a little, a lot of/lots of, some, any 等表示多少,例如: The rich man has a lot of money. There is some milk in the bottle. Is there any water in the glass? I don't like winter because there's too much snow and ice. (2)用 a piece of 这类定语,例如: a piece of paper a piece of wood a piece of bread a bottle of orange a glass of water(milk) a cup of tea a cup of tea a bag of rice three bags of rice 如果要表示―两杯茶‖、―四张纸‖这类概念时,在容器后加复数,例如: two cups of tea four pieces of paper three glasses of water 不可数名词也可用 a lot of, lots of, some, any, much 等来修饰。

二、名词的所有格 名词所有格,用来表示人或物的所有,以及领属关系。

1. 表示有生命的名词的所有格其单数形式是加 's,其复数形式是 s',例如:a student's room, students' rooms, father's shoes。

2. 如其结尾不是 s 的复数形式仍加 's,如:Children's Day。

3. 在表示时间、距离、长度、重量、价格、世界、国家等名词的所有格要用 's, 例如:a twenty minutes' walk,ten miles' journey,a boat's length,two pounds' weight, ten dollars' worth。

4. 无生命名词的所有格则必须用 of 结构,例如:a map of China,the end of this term,the capital of our country, the color of the flowers。

5. 双重所有格,例如:a friend of my father's。

【注意】

初中英语教案如果两个名词并列, 并且分别有 's, 则表示―分别有‖, 例如: John's and Mary's rooms(约翰和玛丽各有一间,共两间);Tom's and Mary's bikes(两人各自的自 行车)。

两个名词并列,只有一个's,则表示―共有‖,例如:John and Mary's room(约 翰和玛丽共有一间);Tom and Mary's mother(即 Tom 与 Mary 是兄妹)。

【实例解析】 1.(2004 年上海徐汇区中考试题) These _________ have saved many children‘s lives. A. woman doctors B. women doctor C. women doctors D. woman doctor 答案:C。

该题考查的是名词作定语时的变化。

woman 作定语时要和被修饰 的名词保持数的一致。

2. (2004 年河北省中考试题) This is _________ bedroom. The twin sisters like it very much. A. Anne and Jane B. Anne‘s and Jane‘s C. Anne‘s and Jane D. Anne and Jane‘s 答案:D。

该题考查的是并列名词的所有格。

两人共有一个房间时,只在后面 的名词后加‘s。

3. (2004 年吉林省中考试题) ---Are there any ________ on the farm? ---Yes, there are some. A. horse B. duck C. chicken D. sheep 答案:D。

该题考查的是特殊名词的复数形式。

从谓语动词来判断,主语应该 是复数名词。

只有 sheep 可用作复数名词。

4. (2004 年佛山市中考试题) ---What would you like to drink, ________ or orange? ---Orange, please. A. hamburger B. chip C. tea 答案:C。

该题考查的是名词的类别。

三种东西中只有 tea 能喝。

【中考演练】 一. 单项填空 1.--- Where have you been, Tim? --- I‘ve been to ______. A. the Henry house B. the Henry family C. The Henry‘s home D. Henry‘s 2.In England, if ____ is in the middle of the day, the evening meal is called supper. A. food B. lunch C. breakfast D. dinner 3.You looked for it twice, but you haven‘t found it. Why not try ____ . A. three times B. a third time C. the third time D. once 4.--- They are thirsty. Will you please give them ______ ? --- Certainly. A. some bottles of waters B. some bottles of water C. some bottle of water D. some bottle of waters 5.Mike hurt one of his ______ in the accident yesterday.

初中英语教案A. tooth B. feet C. hand D. ear 6.There is some _______ on the plate. A. cakes B. meat C. potato D. pears 7.In England, the last name is the _______ . A. family name B. middle C. given name D. full name 8.The are going to fly _______ to Beijing. A. Germen B. Germany C. Germanys D. Germans 9.The______ has two _______ . A. boys; watches B. boy; watch C. boy; watches D. boys; watch 10.The little baby has two _______ already. A. tooth B. tooths C. teeth D. teeths 11.What‘s your _______ for being late again? A. idea B. key C. excuse D. news 12.--- It‘s dangerous here. We‘d better go out quickly. --- But I think we should let _______ go out first. A. woman and children B. women and child C. woman and child D. women and children 13.--- You can see Mr. Smith if there is a sign ―_______ ‖on the door of his shop. --- Thanks. A.ENTRANCE B.BUSINESS HOURS C.THIS SIDE UP D.NO SMOKING 14.Are they going to have a picnic on _______ ? A. Children‘s Day B. Childrens‘s Day C. Childrens Day D. Children Day 15.Where are the students? Are they in _______ ? A. the Room 406 B. Room 406 C. the 406 Room D. 406 Room 二. 根据下列句子的情景及所给汉语注释,写出所缺单词。

1. We‘ve got a lot of new ________(杂志) in our school library. 2. Please turn to another _______(频道), I don‘t like this show. 3. Yesterday the _________(航班) to London was put off because of the bad weather. .4. Autumn is my favourite (季节) 5. ---How many _______(小刀) do you have? ---Three. 6. __________ are widely used in the modern world. 7. June 1st is __________(儿童) Day. 8. Mary, would you please tell me your new ________(地址) so that I can write to you. 9. ---Does this piece of ______(音乐) sound nice? ---Yes. It‘s wonderful! 10. May 12th is the International _______(护士) Day. Let‘s say ― Thanks‖ to them for their work. 三. 根据句意和所给首字母写出所缺的单词。

1. ―What‘s your n_______?‖ ―Li Lei.‖

初中英语教案2. How many d_______ does your uncle have? 3. Please close the w______. It‘s cold outside. 4. If you want study English well, you must pay attention to your p________. 5. A computer is one of the greatest i_________ in the world. 6. Zhang Hui is very excited. He will go to Japan with his p_______ during the Spring Festival. 7. At the a______ of seven, the lonely girl had to work to make living. 8. It‘s only about an h_____ flight from Qingdao to Beijing by air. 9. Health is more important to me than m_______. 10. Be careful! It‘s d__________ to run across the street now. 【练习答案】 一.1.D 2.B 3.B 4.B 5.B 6.B 7.A 8.D 9.C 10.C 11.C 12.D 13.B 14.A 15.B 二 . 1.magazines 2.Channel 3. flight 4.season 5. knives 6. Computers 7. Children‘s 8. address 9. music 10. Nurses‘ 三.1.name 2.daughters 3. window 4. pronunciation 5. inventions 6.parents 7. age 8. hour‘s 9. money 10. dangerous初三系列复习资料(2)形容词、副词考点集汇,讲解和 训练二、形容词和副词 【考点直击】 1. 形容词的用法; 2. 副词的用法; 3. 形容词和副词原级、比较级、最高级的用法; 4. 形容词和副词在句中的区别和位置。

【名师点睛】 1. 形容词的用法 (1) 形容词在句中作定语, 表语, 宾语补足语。

例如: Our country is a beautiful country. (作定语) The fish went bad. (作表语) We keep our classroom clean and tidy. (作宾语补足语) (2) 形容词修饰something, anything, nothing, everything等不定代词时,形容词 放在名词后面。

I have something important to tell you. Is there anything interesting in the film. (3) 用 and 或 or 连接起来的两个形容词作定语时一般把它们放在被修饰的 名词后面。

起进一步解释的作用。

Everybody, man and woman, old and young, should attend the meeting. You can take any box away, big or small. (4) the+形容词表示一类人或物

初中英语教案The rich should help the poor. 2. 副词的用法 (1) 副词在句中可作状语,表语和定语。

He studies very hard. (作状语) Life here is full of joy. (作定语) When will you be back? (作表语) 副词按其用途和含义可分为下面五类: 1)时间副词 时间副词通常用来表示动作的时间。

常见的时间副词有: now today, tomorrow, yesterday, before, late, early, never, seldom, sometimes, often, usually, always 等。

例如: He often comes to school late. What are we going to do tomorrow? He is never been to Beijing. 2)地点副词 地点副词通常用来表示动作发生的地点。

常见的地点副词有:here, there, inside, outside, home, upstairs, downstairs, anywhere, everywhere, nowhere, somewhere, down, up, off, on, in, out 等。

例如: I met an old friend of mine on my way home. He went upstairs. Put down your name here. 3)方式副词 方式副词一般都是回答―怎样的?‖这类问题的,其中绝大部分都是由一个 形容词加词尾-ly 构成的, 有少数方式副词不带词尾 -ly, 它们与形容词同 形。

常见的方式副词有:anxiously, badly, bravely, calmly, carefully, proudly, rapidly, suddenly, successfully, angrily, happily, slowly, warmly, well, fast, slow, quick, hard, alone, high, straight, wide 等。

例如: The old man walked home slowly. Please listen to the teacher carefully. The birds are flying high. He runs very fast. 4)程度副词 程度副词多数用来修饰形容词和副词,有少数用来修饰动词或介词短语。

常见的程度副词有:much, (a) little, a bit, very, so, too, enough, quite, rather, pretty, greatly, completely, nearly, almost, deeply, hardly, partly 等。

例如: Her pronunciation is very good. She sings quite well. I can hardly agree with you. 5)疑问副词是用来引导特殊疑问句的副词。

常见的疑问副词有:how, when, where, why 等。

例如: How are you getting along with your studies? Where were you yesterday? Why did you do that? (2)副词在句中的位置

初中英语教案1)多数副词作状语时放在动词之后。

如果动词带有宾语,则放在宾语之后。

例如: Mr Smith works very hard. She speaks English well. 2)频度副词作状语时,通常放在行为动词之前,情态动词,助动词和 be 动 词之后。

例如: He usually gets up early. I‘ve never heard him singing. She is seldom ill. 3)程度副词一般放在所修饰的形容词和副词的前面 , 但 enough 作副词用 时,通常放在被修饰词的后面。

例如: It is a rather difficult job. He runs very fast. He didn‘t work hard enough. 4)副词作定语时,一般放在被修饰的名词之后。

例如: On my way home, I met my uncle. The students there have a lot time to do their own research work. (3)部分常用副词的用法 1) very, much 这两个副词都可表示―很‖,但用法不同。

Very 用来修饰形容词和副 词的原级,而 much 用来修饰形容词和副词的比较级。

例如: She is a very nice girl I‘m feeling much better now. Much 可以修饰动词,而 very 则不能。

例如: I don‘t like the idea much. They did not talk much. 2) too, either 这两个副词都表示―也‖,但 too 用于肯定句,either 用于否定句。

例如: She can dance, and I can dance, too. I haven‘t read the book and my brother hasn‘t either. 3) already, yet already 一般用于语肯定句,yet 一般用于否定句。

例如: He has already left. Have you heard from him yet? He hasn‘t answered yet. 4) so, neither so 和 neither 都可用于倒装句, 但 so 表示肯定,neither 表示否定。

例如: My brother likes football and so do I. My brother doesn‘t like dancing and neither do I. 3. 形容词和副词的比较级和最高级 (1) 两个人或事物的比较时(不一定每一方只有一个人或一个事物),用比较 级。

初中英语教案Our teacher is taller than we are. The boys in her class are taller than the boys in your class. (2) most 同形容词连用而不用 the,表示 "极,很,非常, 十分"。

It's most dangerous to be here. 在这儿太危险。

(3) "The+形容词比较级..., the+形容词比较级..."表示 " 越... 就越..."。

The more you study, the more you know. (4) " 形容词比较级 + and + 形容词比较级 ", 表示 " 越来越... "。

It's getting hotter and hotter. (5) 主语+谓语(系动词)+as+形容词原形+as+从句。

表示两者对比相同。

This box is as big as mine. (6) the + 形容词 表示某种人。

He always helps the poor. (7) 形容词和副词最高级用于三个或三个以上的人和物进行比较。

Shanghai is one of the biggest cities in China. 【实例解析】 1. (2004 年北京市中考试题) ---Which is ________, the sun, the moon or the earth? ---Of course the moon is. A. small B. smaller C. smallest D. the smallest 答案:D。

该题考查的是形容词的比较等级的用法。

因为是太阳,地球和月亮 三者进行比较,选用形容词的最高级,而且最高级之前要加定冠词 the。

所以 选 D。

2. (2004 年上海徐汇区中考试题) He has made _______ progress this term than before. A. little B. less C. fewer D. much 答案 B。

该题考查的是形容词比较等级的用法。

因为是现在和过去进行比较, 所以要用比较级,又因为是修饰不可数名词,只能用 less, 而不能用 fewer。

3. (2004 年江西省中考试题) ---What delicious cakes! ---They would taste _______ with butter. A. good B. better C. bad D. worse 答案:B。

该题考查的是形容词的比较等级。

答话人的意思应该是 ―如果加上 点黄油,这些蛋糕会更好吃。

‖这里就有一种比较:加黄油和不加黄油。

既然 是比较,就要用比较级。

因为这里讲的是好吃和更好吃,所以 C,D 要舍去, 而选 better。

4. (2004 年河北省中考试题) Bob never does his homework ________ Mary. He makes lots of mistakes. A. so careful as B. as carefully as C. carefully as D. as careful as 答案:B。

该题考查的是形容词和副词的用法区别。

因为该词修饰的是动作―做 家庭作业‖,所以要用副词。

又因为表示一方不如另一方要用句型―not as+副词 原级+as‖,所以只能选 B。

【中考演练】 一. 单项填空

初中英语教案1.There are many young trees on sides of the road. A. every B. each C. both D. all 2.--- It‘s so cold today. --- Yes, it‘s than it was yesterday. A. more cold B. more colder C. much colder D. cold 3.Little Tom has friends, so he often plays alone. A. more B. a little C. many D. few 4.She isn‘t so at maths as you are. A. well B. good C. better D. best 5.Peter writes of the three. A. better B. best C. good D. well 6.He is enough to carry the heavy box. A. stronger B. much stronger C. strong D. the strongest 7.I bought exercise-books with money. A. a few; a few B. a few; a little C. a little; a few D. a little; a little 8.The box is heavy for the girl carry. A. too; to B. to; too C. so; that D. no; to 9.The ice in the lake is about one meter . It‘s strong enough to skate on. A. long B. high C. thick D. wide 10.Wu Lin ran faster than the other boys in the sports meeting. A. so B. much C. very D. too 11. Jone looks so _______ today because she has got an ―A‖ in her maths test. A. happy B. happily C. angry D. angrily 12. The smile on my father‘s face showed that he was ______ with me. A. sad B. pleased C. angry D. sorry 13. ---Mum, could you buy me a dress like this? ---Certainly, we can buy ______ one than this, but ______ this. A. a better; better than B. a worse; as good as C. a cheaper; as good as D. a more important; good as 14. ---This digital camera is really cheap! ---The ______ the better. I‘m short of money, you see. A. cheap B. cheaper C. expensive D. more expensive 15. If you want to learn English well, you must use it as _______ as possible. A. often B. long C. hard D. soon 16. Paul has ______ friends except me, and sometimes he feels lonely. A. many B. some C. few D. more 17. English people _____ use Mr. Before a man‘s first name. A. never B. usually C. often D. sometimes 18. ---One more satellite was sent up into space in China in May. ---Right. The government spoke ______ that. A. highly for B. high of C. well of D. highly of 19. ---Remember this, children. ______ careful you are, ______ mistakes you will

初中英语教案make. ---We know, Miss Gao. A. The more; the more B. The fewer; the more C. The more; the fewer D. The less; the less 20. I have ________ to do today. A. anything important B. something important C. important nothing D. important something 二. 用所给单词的适当形式填空 1. My purse was stolen on the bus yesterday. __________ (Fortunate), there was no money in it. 2. Mobile phones are _________ (wide) used in most of the cities in China. 3. He put on his coat and went out ________ (quick). 4. She is ______ (good) than Li Ping at swimming. 5. A lot Chinese people are _______ (pride) of Yao Ming, a famous basketball star in NBA. 6. To our surprise, he suddenly returned on a cold ______ (snow) night. 7. Allie asked me ______ (polite) to put the things away. 8. It‘s snowing hard. You must drive ________(careful). 9. The earth we live on is _______ (big) than the moon. 10. Hainan is a very large island. It‘s the second ________ (large) island in China. 三. 用适当的形容词或副词填空(首字母已给出) 1. A large number of mouths must be fed in those less d________ countries. 2. That evening Beethoven played the music for the girl as well as u______. 3. Hawaii is f_______ its beautiful beaches. 4. He often takes an a______ part in the sports meeting and he can get very good results each time. 5. The performance was so w_______ that everyone gave a long and loud applause(鼓 掌). 6. Jiefang Road is the b_____ street in our city. 7. She lay a______ for hours thinking over her business. 8. I like ball games very much, but my f_______ sport is playing basketball. 9. The boy is too l______ . He doesn‘t want to do anything. 10. The dictionary is very u________ . It will help you a lot. 【练习答案】 一. 1.C 2.C 3.D 4.B 5.B 6.C 7.B 8.A 9.C 10.B 11.A 12.B 13.C 14.B 15.A 16.C 17.A 18.D 19.C 20.B 二. 1. Fortunately 2. widely 3.quickly 4. better 5. proud 6. snowy 7. politely 8. carefully 9. bigger 10. largest 三. 1. developed 2. usual 3. famous 4. active 5. wonderful 6. busiest 7. awake 8. favourite 9. lazy 10. useful初三系列复习资料(3)动词考点集汇、讲解和训练

初中英语教案三、动词 【考点直击】 1.动词的八种时态的构成及用法; 2.动词被动语态的构成及用法; 3.非谓语动词的构成及用法; 4.近义动词的用法区别。

【名师点睛】 1.动词的时态 英语时态用共有十六种时态,其中常用的有8种,它们是:一般现在时、一 般过去时、一般将来时、现在进行时、现在完成时、过去进行时、过去完成时和 过去将来时。

(1)一般现在时的基本用法 1) 经常性或习惯性的动作,常与表示频度的时间状语连用。

时间状语: every„, sometimes, at„, on Sunday I leave home for school at 7 every morning. 2) 客观真理,客观存在,科学事实。

The earth moves around the sun. Shanghai lies in the east of China. 3) 表示格言或警句中。

Pride goes before a fall. 【注意】此用法如果出现在宾语从句中,即使主句是过去时,从句谓语也 要用一般现在时。

例:Columbus proved that the earth is round.. 4) 现在时刻的状态、能力、性格、个性。

I don't want so much. 5) 某些动词如 come, go, move, stop, leave, arrive, be, finish, continue, start 等,在一般现在时句中可用来表示将来肯定会发生的动作。

The train comes at 3 o'clock. 6) 在时间状语从句或条件状语从句中,一般现在时代替一般将来时。

I'll help you as soon as you have problem. Tell Xiao Li about it if you meet him. (2)一般过去时的用法: 表示过去某一时刻或某一段时间内所发生的动作或情况, 通常一般过去式带 有表示动作时间状语的词, 词组或从句,如 yesterday, the day before last, last week, two days ago 等,上下文清楚时可以不带时间状语。

I worked in that factory last year. 【注意】 1) 过去经常反复发生的动作,也可用used to或would加动词原形来表达, 例如: I used to go fishing on Sundays. 2) “used to”也可用于表示过去曾经存在过的状态。

例如: This river used to be clean. (3)一般将来时的用法

 
 

微信扫一扫 关注公众号
红包活动 网络赚钱 每天送